Over Spelo

Historie

In 1992 is accordeonvereniging Spelo van start gegaan als Accordeonensemble "F. Kes" en  sinds  1996  als een vereniging onder de naam Accordeonorkest "F. Kes" onder leiding van dirigent Frits Kessels, die bijna 20 jaar   vol vuur leiding heeft gegeven  aan het accordeonorkest.   Regelmatig werden er kerkdiensten opgeluisterd en concerten gegeven.

In 2012 is het dirigeerstokje overgenomen door Madélon van Sint Annaland, een enthousiaste dirigente van Twentse komaf.  Vanwege de verwevenheid van de naam van de accordeonvereniging met de voormalige dirigent, is besloten de naam van de accordeon-vereniging te wijzigen in Spelo. De naam Spelo is een anagram van de plaatsnaam Ospel.

Jubilieumconcert 12 november 2017

Optredens in 2020

Optreden Mariënburght oktober 2016

Optreden Muntpassage december 2016

In verband met de corona-perikelen vindt het concert van 2020 geen doorgang.

Wij hopen in 2021 ons eerstvolgende contcert te kunnen geven. Zodra wij hiervoor een datum hebben gepland, zullen wij dit kenbaar maken.

Email: info@accordeonverenigingspelo.nl

Bel ons: +31 (0)495 49 35 52